Παρουσίαση βιβλίου: Στη χώρα των χρυσών ήλιων – Καλέντ Χοσεϊνί

Παρουσίαση: booklover_gr

Στη χώρα των χρυσών ήλιων – Καλέντ Χοσεϊνί
Εκδόσεις : Ψυχογιός
Σελίδες : 544

Λίγα λόγια για το βιβλίο 
Είναι “αστείο” πως λέμε ότι λυπόμαστε τις γυναίκες και τις καταστάσεις που ζουν σε χώρες όπως τον Ιράν την Σαουδική Αραβία και το Αφγανιστάν ενώ δεν φαίνεται να έχουμε την παραμικρή ιδέα για το τι περνάνε πραγματικά.

Τρεις ιστορίες για τρεις διαφορετικές γυναίκες που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα, μόνο που κάθε φορά μοιάζουν να είναι μεγαλύτερα και πιο σημαντικά..

Πιστεύω πως οφείλουμε να γνωρίζουμε έστω και μέσα από βιβλία τι συμβαίνει καθημερινά στις γυναίκες αυτές.

Ήταν ένα από τα δυσκολότερα βιβλία που έχω διαβάσει. Ο πόνος που ζουν κάνουν τα δικά μας προβλήματα να φαίνονται ασήμαντα… Πάρα το ψυχολογικό βάρος που σου δημιουργεί πιστεύω πως είναι από τα καλύτερα βιβλία που έχω διαβάσει.

Περίληψη
Μία ιστορία γυναικών, για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Δεν είναι μια συνηθισμένη καθημερινότητα όπως η δική μου και η δική σου. Η μητέρα που ζει μόνη της με την κόρη της δεν είναι φυσιολογική. Η κόρη που δεν έχει πατέρα δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για εκείνον εάν δεν το θέλει αυτός. Η κόρη που την παντρεύουν χωρίς την θέληση της δεν έχει δικαίωμα να μην θέλει να κάνει παιδιά…

Για περισσότερα βιβλία και κριτικές μπορείτε να ακολουθήσετε στο Instagram: @booklover_gr και στο Youtube: book lover_gr

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τον χώρο της τέχνης; 
Κάντε like στη σελίδα του theobscura.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το theobscura.gr στο Twitter
Ακολούθηστε το theobscura.gr στο Instagram

Κοινοποιήση:

Σχόλια

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ