Νέο λογισμικό από την NIKON μετατρέπει τις φωτογραφικές μηχανές σε web κάμερες

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΟΥΖΟΥΝΙΑΝ

Πως θα σας φαινόταν αν ένα λογισμικό, μετέτρεπε την φωτογραφική σας κάμερα Nikon σε web camera;;; Απίστευτο κι όμως αληθινό γιατί η Nikon, πρωτοπόρος ως συνήθως, το κατάφερε!

Η επίσημη ανακοίνωση που έγινε τον Νοέμβριο  στο Άμστερνταμ λέει πως κυκλοφόρησε το νέο λογισμικό Webcam Utility που μπορεί να μετατρέπει τις φωτογραφικές μηχανές mirrorless και τις ψηφιακές SLR της Nikon, σε webcam.

Αφορμή της πρωτοπορίας της Nikon είναι οι συνθήκες στις οποίες ζούμε, μέσω των οποίων είναι σχεδόν καθημερινή η ανάγκη για τις τηλεργασίες, τις τηλεσυναντήσεις, τα τηλεμαθήματα και για οποιαδήποτε online εργασία που χρειάζεται web camera. Το λογισμικό είναι ήδη διαθέσιμο, εντελώς δωρεάν και απόλυτα συμβατό με Windows 10 στα 64 bit και στις εκδόσεις macOS 10.13, 10.14, 10.15. Η εγκατάσταση του λογισμικού σε pc κι η σύνδεση της φωτογραφικής κάμερας με καλώδιο USB, είναι απλούστατη και μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε στην διεύθυνση https://downloadcenter.nikonimglib.com/el/index.html που είναι το Κέντρο Λήψεων της Nikon.

Οι φωτογραφικές μηχανές που είναι συμβατές, είναι οι Z7II, Z7, Z6II, Z6, Z5, Z50, D6, D5, D850, D810, D780, D750, D500, D7500, D7200, D5600, D5500, D5300, D3500 καθώς και όλες οι mirrorless και οι ψηφιακές SLR φωτογραφικές μηχανές που θα κυκλοφορήσουν από τη Nikon θα είναι συμβατές με το νέο λογισμικό.

Και πλέον μπορούμε να πούμε πως οι online συναντήσεις μας, ανέβηκαν κι άλλο level!

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα από τον χώρο της τέχνης; 
Κάντε like στη σελίδα του theobscura.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το theobscura.gr στο Twitter
Ακολούθηστε το theobscura.gr στο Instagram

Κοινοποιήση:

Σχόλια

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ